Arkiv: Konferensrum

Här lägger du till och tar bort konferensrum

Konferensrum 1

Whiteroom

Ett ljust och fräscht rum, möblerat med ett styrelsebord för 10 personer. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten- och bubbelvatten ingår.

Konferensrum 2

Tonsalen

Den stora Tonsalen rymmer som mest 120 personer och erbjuder två filmdukar, en 150″ och en 100″. Utöver det finns projektor, dvd, video, cd, radio och hörslinga. Kan möbleras efter särskilda önskemål.

Konferensrum 3

Styrelserum

Styrelserummet på Aurum Hotel rymmer som mest 20 personer och passar perfekt för alla typer av möten. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten och bubbelvatten ingår.

Konferensrum 4

Silvergruvan

I Silvergruvan ryms upp till 30 personer. Det är ett stilrent och modernt rum med fruktfat, konfekt, block och pennor. Vatten och bubbelvatten ingår.

Konferensrum 5

Nordpoolen

Nordpoolen hittar du på en etage ovanför poolen. Mörkläggningsgardin finns och rummet erbjuder OH, filmduk, whiteboard och blädderblock. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten- och bubbelvatten ingår.

Konferensrum 6

Kungasalen

I Kungasalen finns plats för upp till 120 personer. Rummet möbleras efter gruppens önskemål. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten- och bubbelvatten ingår.

Konferensrum 7

Guldgruvan

Guldgruvan är ett rum som lämpar sig för de flesta typer av möten och tillställningar. Rummet kan möbleras efter era särskilda önskemål. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten- och bubbelvatten ingår.