Teaterpaket – Jag tänker på Kärlek

Unna dig en hotellvistelse utöver det vanliga

Vad händer med kärleken när vi försöker välja partner på ett rationellt sätt? Hur mår romantiken när vi bara bryr oss om vår egen lycka? Och vad kan vi egentligen lära oss av Glenn Hysén om vår tids kräsna snigelkonsumption? Och av Britney Spears om kärleksmyten?
Välkommen till en musikalisk och humoristisk show som håller upp en skrattspegel mot samtiden och bjuder på både bisarra och vardagsnära scener. Läs mer om föreställningen som spelas på Sara Kulturhus här.

Biljett finns på rummet vid ankomst.

I din paketvistelse ingår även en middagsbokning i hotellets restaurang, där en BBQ julbuffé serveras.
Väljer ni att boka föreställning kl 15:00 står restaurangen öppen för er när ni kommer åter, fyllda av julkänsla efter teaterupplevelsen.
Väljer ni istället att boka föreställning kl. 19:00 rekommenderar vi er att njuta av julbuffén vid öppning kl 17:00, så att ni i god tid hinner njuta av julmaten.

Vänligen notera i bokningen, eller kontakta hotellet gällande vilken tid ni önskar boka teaterföreställningen: Jag tänker på Kärlek.

Datum:

25 November kl. 15:00 eller 19:00
9 December kl. 19:00

Vid önskemål att boka din teatervistelse annat datum än de angivna, vänligen kontakta lisa@aurumhotel.se så lovar vi att göra allt vi kan för att detta ska bli möjligt. Dock är det ingenting vi kan garantera.

Missa inte chansen och boka den perfekta julvistelsen på Aurum Hotel i samarbete med Västerbottensteatern.

I paketet ingår:

  • Frukostbuffé
  • Badrock (Ej till barn under 12 år)
  • Relax med pool, jacuzzi och bastu
  • Julens BBQ
  • Biljett/Inträde – Jag tänker på Kärlek