Sommarpaket - Bangolf

Fingertoppskänsla och precision- har du det som behövs?

 

Ett av Skellefteås måsten sommaren 2024 är att besöka de nybyggda bangolfbanorna i Eddaparken. En aktivitet som passar alla åldrar och där en inträdesbiljett innebär obegränsat golfande fram till stängning. Anläggningen är öppen alla dagar mellan 10 och 22 under bokningsbar period. Detta får du inte missa!

Utmana dig själv, kompisgänget, familjen eller någon annan tävlingssugen och utforska de nya banorna. Läs mer om Skellefteå BGK här

Luta dig tillbaka och låt oss ordna både bokning av rum och inträdesbiljett till Skellefteås nya bangolfanläggning. Väl tillbaka på hotellet finns både bad, bastu och jacuzzi att njuta av, eller varför inte fortsätta i sporttemat och utmana varandra i en vollybollmatch på gräset utanför hotellets uteservering Orangeriet på Söder? 

Paketet inkluderar även en voucher på 250 kr till Orangeriet på Söder som ni kan använda er av under serveringens öppettider vid ett köp på över 500 kr. Se öppettiderna här

Transport ingår ej i paketet, men receptionen hjälper er gärna att boka taxi eller kolla upp busstider.

Önskar du boka din paketvistelse annan dag än de bokningsbara? Vänligen kontakta lisa@aurumhotel.se så lovar vi att göra allt vi kan för att göra det möjligt.

Paketet inkluderar:

  • Frukostbuffé
  • Badrock (Ej till barn under 12 år)
  • Relax med pool, jacuzzi och bastu
  • Voucher Orangeriet på Söder – gäller ej alkohol
  • Entrebiljett Bangolf