Våra hotellrum

Hotell Aurum har 72 rum med totalt 133 bäddar. Alla rum har badrum med dusch, gratis wifi, stort TV-utbud med bl.a Viasat Film och sköna Lectus-sängar. Vi erbjuder även gratis parkering.

Hotellrum 1

Enkelrum

Våra 27 enkelrum rum är bekvämt inredda för en god natts sömn. Med sina 16 effektivt nyttjade kvadratmeter erbjuds ett välplanerat rum med 1 enkelsäng.
Hotellrum 2

Dubbelrum

Våra 16 st dubbelrum är bekvämt inredda för en god natts sömn. Med sina 18-20 kvadratmeter erbjuds ett välplanerat rum med två 90 cm enkelsängar som bäddas som dubbelsäng.
Hotellrum 3

Kombirum

Våra 20 kombirum är bekvämt inredda för en god nattsömn. Med sina 20 effektivt nyttjade kvadratmeter erbjuds ett välplanerat rum med två separata 90 cm enkelsängar.
Hotellrum 4

Superior

Våra 8 st Superiorrum är nyrenoverade och modernt inredda för en god natts sömn. Superiorrummen är stora och rymliga och alla har en bäddsoffa med bord. Med sina 22 effektivt nyttjade kvadratmeter erbjuds ett välplanerat rum med en Kingsize säng.
Hotellrum 5

Superior Plus

Vårt Superior Plus-rum nyrenoverades under 2019 och har mer av allt. Rummet är elegant inrett för den mer kräsne och är med sina 22 kvadratmeter rymligt. Dessutom finns storbilds-tv och badkar, allt som behövs för en riktigt bra och avslappnande vistelse.
Hotellrum 6

Djurvänliga rum

Aurum Hotel hälsar djurägare och deras djur varmt välkomna att checka in hos oss. Vi reserverar oss även för att det kan bli slutsålt rum vid större utställningar.