Våra hotellrum

Vi har fem olika kategorier på rum, men oavsett vilket rum du väljer kommer du sova lika gott. Valet är ditt vilken typ av rum du föredrar; Standardrum, Dubbelrum, Twinrum, Superiorrum eller Superior Plus-rum. Alla våra rum är rökfria men djur tillåts på några av våra rum. Måste förbokas, djuravgift tillkommer.

Garanterad incheckning senast 15:00
Utcheckning 11:00 på avresedagen 

Tillgänglighet

  • Ett rum med högre toalettstol och armstöd
  • Blindskrift i hissar
  • Duschpall (Kan ställas in i dusch)
  • Armstöd vid toalett 1 Tr. ner (Hiss finns)
  • 2 handikapparkeringar
  • Det finns inte dörröppnare i hiss samt hotellrumsdörrar.
  • Hörslinga finns i konferenslokal Tonsalen
  • Automatiska entrédörrar

Dubbelrum

Våra 16 st dubbelrum är bekvämt inredda för en god natts sömn. Med sina 18-20 kvadratmeter erbjuds ett välplanerat rum med två 90 cm enkelsängar som bäddas som dubbelsäng.

Twinrum

Våra 20 kombirum är bekvämt inredda för en god nattsömn. Med sina 20 effektivt nyttjade kvadratmeter erbjuds ett välplanerat rum med två separata 90 cm enkelsängar.

Superior

Våra 8 st Superiorrum är nyrenoverade och modernt inredda för en god natts sömn. Superiorrummen är stora och rymliga och alla har en bäddsoffa med bord. Med sina 22 effektivt nyttjade kvadratmeter erbjuds ett välplanerat rum med en Kingsize säng.

Superior Plus

Vårt Superior Plus-rum nyrenoverades under 2019 och har mer av allt. Rummet är elegant inrett för den mer kräsne och är med sina 22 kvadratmeter rymligt. Dessutom finns storbilds-tv och badkar, allt som behövs för en riktigt bra och avslappnande vistelse.

Djurvänliga rum

Aurum Hotel hälsar djurägare och deras djur varmt välkomna att checka in hos oss. Vi reserverar oss även för att det kan bli slutsålt rum vid större utställningar.

Standardrum

Aurum Hotels Standardrum är det självklara valet för dig som behöver en god natts sömn.

Aurum Hotels TV-kanaler

På Aurum Hotel erbjuder vi följande TV-kanaler: Undantaget är Kunskapskanalen då kanalleverantören har ett systematiskt signalfel.