Relax & Spa

Alla hotellgäster har fri tillgång till vår fina och mysiga relaxavdelning med pool, jacuzzi, torr- och ångbastu. Vill man inte bada och relaxa kan man njuta och ta det lugnt i vår lounge som erbjuder en avslappnad och härlig miljö.

Bad & bastu för konferensgäster: 75 kr
. Bad & bastu inkl. middagsbuffé: 390 kr. Man är inte garanterad att vara själv i relaxen, då det kan finnas fler bokade gäster. Det är inte tillåtet att medföra egen alkohol, detta debiteras 500 kr per person. Det är en gemensam bastu, både för dam och herr. Vi vill också informera alla våra gäster att poolen är obevakad. Kontakta oss via mejl eller telefon för bokning.

Relax & Spa 1

VIP & Relax

Vi har även en relax som gäster kan boka. VIP-rummet har en egen liten jacuzzi, dusch och bastu för två personer. VIP-bastu kan endast bokas av boende gäster.

Vill du besöka Daggdroppen spa?

Njut av Daggdroppen Spa, på Aurum Hotels nedre våning. Här känner du naturens rika kontraster direkt mot huden. Boka massage och stärkande behandlingar anpassade bara för dig, eller njut tillsammans med dina vänner.

Träningsanläggning

Vad passar bättre innan spa än lite träning? I vår nybyggda träningsanläggning hittar du utrustning för alla behov. Gymmet hittar du i separat byggnad och entrékoden får du i receptionen.

Pool

Koppla av i vår svalkande pool efter en lång dag eller ett hårt träningspass. I närheten av poolen hittar du dessutom vår jacuzzi. Öppet alla dagar 10-23.