Meny

På Aurum Hotel serverar vi ingenting annat än det bästa och erbjuder våra gäster en chans att äta, prata och andas ut. Ta chansen att njut av noga utvalda råvaror i en smakfull och lugn miljö.

Meny kött

Förrätt:

Laxtartar med löjrom, syrad citroncrème, picklad silverlök, krasse och rotfruktschips

Varmrätt:

Renytterfilé med oxsvanssky, serveras med smörstekta kantareller, blomkålspure, purjolöksstubbe & Västerbottens ost

Dessert:

Bavaroise med lakrits och citron, vår egengjorda lakritsglass, lakritsmaränger, lemoncurd samt mandelbiskvier

Meny fisk

Förrätt:

Laxtartar med löjrom, syrad citroncrème, picklad silverlök, krasse och rotfruktschips

Varmrätt:

Röding med romsås, serveras med smörstekta kantareller, blomkålspure, purjolöksstubbe & Västerbottens ost

Dessert:

Bavaroise med lakrits och citron, vår egengjorda lakritsglass, lakritsmaränger, lemoncurd samt mandelbiskvier

2-rätters meny enligt ovan 495 kr
3-rätters meny enligt ovan 595 kr

A la carte måste beställas senast tre dagar före ankomstdag för att kunna garanteras. Boka bord på telefon 0910-88330 eller via mail reception@hotellaurum.se

Har du en matallergi eller har du funderingar kring innehållet i någon rätt, fråga gärna någon i personalen eller maila oss på koket@hotellaurum.se så får du hjälp!

Meny 1