Våra konferens­rum

Aurum Hotel älskar konferenser! Stora som små. Möt dina kunder eller personal i en elegant och smakfull miljö. Vi ordnar er konferens, mässa eller möte efter era önskemål. Ingen detalj är för liten. Här finns plats för 380 konferensgäster i sju olika konferenslokaler där 121 gratis parkeringsplatser säkerställer en smidig logistik. Finns önskemål om underhållning, relax eller fysiska aktiviteter så kan vi anordna detta åt er. Här finns allt som behövs för att göra din konferens till ett lyckat event.

 

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta bokning@aurumhotel.se eller våra konferenssäljare på 079-5856920

Konferenser 1

Tonsalen

Den stora Tonsalen rymmer som mest 120 personer och erbjuder två filmdukar, en 150″ och en 100″. Utöver det finns projektor, dvd, video, cd, radio och hörslinga. Kan möbleras efter särskilda önskemål.
Konferenser 2

Guldgruvan

Guldgruvan är ett rum som lämpar sig för de flesta typer av möten och tillställningar. Rummet kan möbleras efter era särskilda önskemål. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten- och bubbelvatten ingår.
Konferenser 3

Silvergruvan

I Silvergruvan ryms upp till 30 personer. Det är ett stilrent och modernt rum med fruktfat, konfekt, block och pennor. Vatten och bubbelvatten ingår.
Konferenser 4

Whiteroom

Ett ljust och fräscht rum, möblerat med ett styrelsebord för 10 personer. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten- och bubbelvatten ingår.
Konferenser 5

Styrelserum

Styrelserummet på Aurum Hotel rymmer som mest 20 personer och passar perfekt för alla typer av möten. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten och bubbelvatten ingår.
Konferenser 6

Nordpoolen

Nordpoolen hittar du på en etage ovanför poolen. Mörkläggningsgardin finns och rummet erbjuder projektor, filmduk, whiteboard och blädderblock. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten- och bubbelvatten ingår.

För konferensförfrågan:

Välkommen att kontakta oss i formuläret nedan om du önskar att boka konferens hos oss. Vi återkommer så snart vi kan med en skräddarsydd offert!