Våra konferens­rum

Aurum Hotel älskar konferenser! Stora som små. Möt dina kunder eller personal i en elegant och smakfull miljö. Vi ordnar er konferens, mässa eller möte efter era önskemål. Ingen detalj är för liten. Här finns plats för 380 konferensgäster i sju olika konferenslokaler där 121 gratis parkeringsplatser säkerställer en smidig logistik. Finns önskemål om underhållning, relax eller fysiska aktiviteter så kan vi anordna detta åt er. Här finns allt som behövs för att göra din konferens till ett lyckat event.
Konferenser 1

”Med Aurum får du både det lilla och det stora. Maten, konferenslokalerna och personalen gör tillsammans underverk. Servicen är över det förväntade och lokalerna perfekta för både kreativa och effektiva möten. Jag rekommenderar det varmt!”

Lars Koverberg, Lars Koverberg Consulting AB

Konferenser 2

”Bra lokaler, lättillgängligt , gratis parkering och bra mat är några nyckelfaktorer jag söker när jag ska stå på scen - därför är Hotel Aurum ett perfekt val för mig och mina föreläsningar / kurser. ”

Anna Ricknell, Ricknell Retorik

Konferenser 3

Tonsalen

Den stora Tonsalen rymmer som mest 120 personer och erbjuder två filmdukar, en 150″ och en 100″. Utöver det finns projektor, dvd, video, cd, radio och hörslinga. Kan möbleras efter särskilda önskemål.
Konferenser 4

Guldgruvan

Guldgruvan är ett rum som lämpar sig för de flesta typer av möten och tillställningar. Rummet kan möbleras efter era särskilda önskemål. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten- och bubbelvatten ingår.
Konferenser 5

Silvergruvan

I Silvergruvan ryms upp till 30 personer. Det är ett stilrent och modernt rum med fruktfat, konfekt, block och pennor. Vatten och bubbelvatten ingår.
Konferenser 6

Whiteroom

Ett ljust och fräscht rum, möblerat med ett styrelsebord för 10 personer. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten- och bubbelvatten ingår.
Konferenser 7

Kungasalen

I Kungasalen finns plats för upp till 120 personer. Rummet möbleras efter gruppens önskemål. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten- och bubbelvatten ingår.
Konferenser 8

Styrelserum

Styrelserummet på Aurum Hotel rymmer som mest 20 personer och passar perfekt för alla typer av möten. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten och bubbelvatten ingår.
Konferenser 9

Nordpoolen

Nordpoolen hittar du på en etage ovanför poolen. Mörkläggningsgardin finns och rummet erbjuder projektor, filmduk, whiteboard och blädderblock. Fruktfat, konfekt, block, pennor, vatten- och bubbelvatten ingår.