Våra paketerbjudanden

Vi har hotellpaket och erbjudanden för hela familjen, vännerna, kollegerna eller på tu man hand. Kanske bekvämt boende, härlig hotellfrukost, god mat och en bra show, för att fira ett speciellt tillfälle eller bara ett extra bra pris på hotellrummet?

Paketerbjudanden 1

Bowlingpaket

Testa dina färdigheter mot familjen, vänner eller kollegor. Rakt över gatan från hotellet ligger Bowlingkompaniet där du hittar sexton banor utrustade med den allra senaste tekniken, nattbowling med fluorescerande ljus till häftig discomusik och familjebowling.
Paketerbjudanden 2

Bröllopspaket

En natt i våra fina nyligen renoverade Superiorrum, med en bricka med frukt, choklad och jordgubbar samt en flaska mousserande som väntar på rummet vid ankomst.
Paketerbjudanden 3

Fredagsmys

Ge dig tid för lite fredagsmys! Är det något vi förtjänar efter en hård arbetsvecka, så är det väl fredagsmys! Kom bort från vardagsslitet och unna er en lyxkant på tillvaron. Kom på fredag och njut av att helgen bara har börjat.
Paketerbjudanden 4

Hockeypaket, se en spännande SHL match på isen.

Se ditt favoritlag i Skellefteå och bo skönt på Aurum Hotel. Boka vårt hockeypaket för att uppleva matcherna du vill se live, gäller fredag- och lördagmatcher. Checka in och känn er lugna. Biljetter till SHL matchen får ni hos oss vid incheckningen och kocken ordnar middagen.
Paketerbjudanden 5

Leos Lekland

Ta med barnen till Leo’s Lekland för en dag med lek och äventyr. Leo’s Lekland är en perfekt mötesplats för familjer. Här kan ni träffa och umgås med andra föräldrar medan era barn leker, busar och har kul. Efter en fartfylld dag äter och sover ni sedan gott på vårt närbelägna hotell.
Paketerbjudanden 6

Seniorpaket

Seniorpaket för alla över 65 år. Koppla av i vår jacuzzi efter en stund i bastun. Vi lovar att ta hand om er på det enda sättet vi känner till, med norrländsk gästfrihet, god mat och med omtanke och generositet.
Paketerbjudanden 7

Weekendpaket

Kom bort från vardagsslitet och unna er lite lyx i tillvaron.

 Ät, drick och må bra, fredag till söndag. Ta också chansen att koppla av ute på vår vackra terrass och i vår relaxavdelning.