Våra paket­erbjudanden

Boka in din upplevelse idag! Här hittar du alla våra aktuella erbjudanden & paket.

Vi erbjuder paket som gäller året runt, men också specialpaket för högtider & särskilda evenemang samt säsongsbaserade paket.

Paketerbjudanden 1

Hjärtepaketet

Det är inte bara kyla, utan också kärlek i luften. Kanske tänker du att du vill skämma bort din särskilda andra lite extra i år. Varför inte göra det hos hotell Aurum? Notera att detta är ett begränsat erbjudande med möjlig incheckning 17-18 Februari. Varmt välkomna i kärlekens tecken!
Paketerbjudanden 2

Bowlingpaket

Testa dina färdigheter mot familjen, vänner eller kollegor. Rakt över gatan från hotellet ligger Bowlingkompaniet där du hittar sexton banor utrustade med den allra senaste tekniken, nattbowling med fluorescerande ljus till häftig discomusik och familjebowling.
Paketerbjudanden 3

Gottepaketet

Ge dig tid för lite fredagsmys! Är det något vi förtjänar efter en hård arbetsvecka, så är det väl fredagsmys! Kom bort från vardagsslitet och unna er en lyxkant på tillvaron. Kom på fredag och njut av att helgen bara har börjat.
Paketerbjudanden 4

Hockeypaketet

Se ditt favoritlag i Skellefteå och bo skönt på Aurum Hotel. Boka vårt hockeypaket för att uppleva matcherna du vill se live, gäller fredag- och lördagmatcher. Checka in och känn er lugna. Biljetter till SHL matchen får ni hos oss vid incheckningen och kocken ordnar middagen.
Paketerbjudanden 5

Längdskidpaketet

Skidor är roligt och vem har inte drömt om att uppleva den mäktiga norrländska naturen på nära håll? När kylan kryper på och ni återvänder till hotellet väntar en charkbricka, varm choklad och ostmackor. Får vi föreslå att ni avrundar dagens äventyr med avkoppling i vår relax, bassäng, bubbelpool eller bastu?
Paketerbjudanden 6

Leos Lekland

Ta med barnen till Leo’s Lekland för en dag med lek och äventyr. Leo’s Lekland är en perfekt mötesplats för familjer. Här kan ni träffa och umgås med andra föräldrar medan era barn leker, busar och har kul. Efter en fartfylld dag äter och sover ni sedan gott på vårt närbelägna hotell.
Paketerbjudanden 7

Weekendpaket

Kom bort från vardagsslitet och unna er lite lyx i tillvaron.

 Fredag till söndag. Ta också chansen att koppla av ute på vår vackra terrass och i vår relaxavdelning.