Om Aurum Hotel i Skellefteå

Aurum Hotel är vid det här laget ett landmärke vid Skellefteås södra infart. Hotellet slog upp portarna 1979 och har sen dess varit hem för familjer, företag, konferenser och livsnjutare. För att göra det ännu bättre har vi även 100 gratisparkeringar, ett antal med motorvärmare mot avgift och två handikapparkeringar. Vi hälsar era pälsklingar välkomna, måste dock förbokas och avgift tillkommer.

Rum

Vi har fem olika kategorier på rum, men oavsett vilket rum du väljer kommer du sova lika gott. Valet är ditt vilken typ av rum du föredrar; Enkelrum, Dubbelrum, Kombirum, Superiorrum eller Superior Plus-rum.

Alla våra rum är rökfria

Restaurang

I vår restaurang lagar vi mat enligt en enkel tradition, genom att välja råvaror efter säsong. På sommaren är du välkommen att besöka vår uteservering Orangeriet på Söder.

Frukost

Vi reserverar oss för att tiderna för frukost kan justeras under året. Vi hänvisar att man alltid kollar tiderna vid bokning eller incheckning.

Servering:

Måndag – fredag: 06.00 – 09.00
Lördag – söndag: 07.30 – 11.00

Bad & Relax

Måndag – Torsdag – 10:00 – 21:00
Fredag – Lördag – 10:00 – 22:00
Söndagar – 10:00 – 14:30

Konferens

Olika typer av möten, branscher och människor har varierade behov och önskemål. Riktigt bra konferenser har miljöer som inspirerar, teknik som levererar och kreativa verktyg som gör det roligt och enkelt. Och vad vore mötet utan en kopp gott kaffe? För att underlätta ännu mer kan vi också erbjuda gratis parkering med över 100 platser. Parkeringarna vid väggen på framsidan har motorvärmare mot en kostnad och två handikapparkeringar.

Bagage

Vi har ett låst bagagerum i receptionen, ifall du behöver lämna väskorna innan du checkat in eller efter du checkat ut.

OBS; Vi ansvarar ej för lämnat bagage.

Uteservering med aktiviteter

Vi har även stor och fin uteservering där vi erbjuder en rökfri miljö med fotboll, basket & volleyboll.