Om Aurum Hotel i Skellefteå

Aurum Hotel är vid det här laget ett landmärke vid Skellefteås södra infart. Hotellet slog upp portarna 1979 och har sen dess varit hem för familjer, företag, konferenser och livsnjutare. Byggnaden renoverades så sent som våren 2017 och inrymmer 72 gästrum, totalt 133 bäddar. Här återfinns också restaurang, spa och konferenslokaler, samt massor av aktiviteter bara ett stenkast bort. För att göra det ännu bättre har vi även 121 gratisparkeringar, varav 56 med motorvärmare, fyra för elbilar och två handikappanpassade.

Rum

Vi har fem olika kategorier på rum, men oavsett vilket rum du väljer kommer du sova lika gott. Valet är ditt vilken typ av rum du föredrar; Enkelrum, Dubbelrum, Kombirum, Superiorrum eller Superior Plus-rum.

Restaurang

I vår restaurang lagar vi mat enligt en enkel tradition, genom att välja råvaror efter säsong. Det serveras buffé med dessert i stort varje dag. På sommaren kan du se våra kockar ute vid grillen och servera grillat kött, fisk och grönsaker. Har ni tur kan det även vara grillad dessert.

Frukost

Vad är en hotellvistelse utan den obligatoriska frukosten? Frukost ingår alltid när du bokar rum hos oss. Varje dag serveras både en kall och en varm buffé där alla kan hitta något de tycker om. Har du allergier eller liknande får du gärna säga till innan ankomst så kan vi se till att alternativ finns för dig.

Servering

Måndag – fredag: 06.30-09.30
Lördag – söndag: 07.30-10.30

Sommartid (24 jun till 11 aug): Måndag – fredag 07.00-10.00 och lördag – söndag 07.30-10.30.

Spa & Gym

På nedre våningen hittar du Daggdroppen Spa. Här känner du naturens rika kontraster direkt mot huden. Boka massage och stärkande behandlingar anpassade bara för dig, eller njut tillsammans med dina vänner. Vår relax-avdelning är öppen 10-23 alla dagar och dessutom hittar du vårt nybyggda gym i en separat men nära belägen byggnad.

Konferens

Olika typer av möten, branscher och människor har varierade behov och önskemål. Riktigt bra konferenser har miljöer som inspirerar, teknik som levererar och kreativa verktyg som gör det roligt och enkelt. Och vad vore mötet utan en kopp gott kaffe? För att underlätta ännu mer kan vi också erbjuda gratis parkering med 121 platser, där 56 platser har motorvärmare, fyra platser för elbil och två är handikappanpassade.

Bagage

Vi har ett låst bagagerum i receptionen, ifall du behöver lämna väskorna innan du checkat in eller efter du checkat ut. OBS; Vi ansvarar inte för lämnat bagage.

Terass

Vi har även stor och fin terass där vi erbjuder en rökfri miljö med minigolf, fotboll, basket, volleyboll och frisbeegolf. Allt helt utan extra kostnad!