Om Aurum Hotel i Skellefteå

Aurum Hotel är vid det här laget ett landmärke vid Skellefteås södra infart. Hotellet slog upp portarna 1979 och har sen dess varit hem för familjer, företag, konferenser och livsnjutare. Byggnaden renoverades så sent som sommaren 2021 och inrymmer 72 gästrum, totalt 117 bäddar. Här återfinns också restaurang, en relaxavdelning med pool och jacuzzi, konferenslokaler, samt massor av aktiviteter bara ett stenkast bort. För att göra det ännu bättre har vi även 120 gratisparkeringar, varav några med motorvärmare och två handikapparkeringar. Alla våra rum är rökfria.

Rum

Vi har fem olika kategorier på rum, men oavsett vilket rum du väljer kommer du sova lika gott. Valet är ditt vilken typ av rum du föredrar; Enkelrum, Dubbelrum, Kombirum, Superiorrum eller Superior Plus-rum.

Alla våra rum är rökfria

Restaurang

I vår restaurang lagar vi mat enligt en enkel tradition, genom att välja råvaror efter säsong. På sommaren är du välkommen att besöka vår uteservering Orangeriet på Söder.

Frukost

Frukost ingår alltid hos oss och är en lyxigare start på morgonen.

Servering:

Måndag – fredag: 06.00 – 09.00
Lördag – söndag: 07.30 – 11.00

Bad & Relax

Måndag – lördag – 15:00 – 22:00
Söndagar – 10:00 – 15:30.

Konferens

Olika typer av möten, branscher och människor har varierade behov och önskemål. Riktigt bra konferenser har miljöer som inspirerar, teknik som levererar och kreativa verktyg som gör det roligt och enkelt. Och vad vore mötet utan en kopp gott kaffe? För att underlätta ännu mer kan vi också erbjuda gratis parkering med 121 platser. Parkeringarna vid väggen på framsidan har motorvärmare och två handikapparkeringar.

Bagage

Vi har ett låst bagagerum i receptionen, ifall du behöver lämna väskorna innan du checkat in eller efter du checkat ut.

OBS; Vi ansvarar ej för lämnat bagage.

Terass

Vi har även stor och fin terass där vi erbjuder en rökfri miljö med fotboll, basket & volleyboll.