Picknick-paketet

Picknick vid Skellefteälven

Detta relaxpaket täcker en 2-dagars vistelse.

Skellefteå är en av de charmigaste städerna i norra Sverige och det finns mycket att upptäcka.

Boka och ta med er en picknickkorg fylld med gotta som kommer göra er upptäcksfärd än mer minnesvärd.

Ankom till hotellet dagen innan äventyret för att ladda batterierna med en god natts sömn. Börja sedan den kommande dagen med att planera er tur utifrån den karta som kommer med i picknickkorgen. Kanske är det Skellefteälven som lockar mest? Längs älvskanten kommer ni stöta på några av de mest populära turistattraktionerna i Skellefteå, däribland Västerbottens museum, Landskyrkan, och Lejonströmsbron, Sveriges äldsta bevarade träbro!

När magarna börjar kurra är det dags för det goda i picknickkorgen att komma fram. Veckans wrap, kyld dryck, frukt och en mjuk kaka kommer göra din upplevelse både minnesvärd, mysig och god. Fortsätt er utforskning av staden med hjälp av kartan och ni kommer upptäcka många mysiga platser där ni kan sätta er ner och bara njuta.

Nordanåparkens idyll, eller den historiska kyrkstaden Bonnstan som är en tidsmaskin till 1800-talet, är två platser som personalen på Aurum Hotel starkt rekommenderar. Där kan ni njuta av er picknick under tiden ni  beundrar de gamla trähusen, naturen och Skellefteås historia.

Väl tillbaka på hotellet väntar mjuka sängar, en varm pool, bastu och jacuzzi på er.

Ni kan enkelt hyra cykel på hyras.se

Går att boka ALLA dagar

Paketet inkluderar:

  • 2-dagars vistelse
  • Picknickkorg med filt och lunch (Wrap, dryck och mjuk kaka)
  • Karta över Skellefteå
  • Relax med pool, jacuzzi och bastu (Handduk ingår ej)
  • Badrock (Ej till barn under 12 år)
Picknickpaketet 1